Od petka na HRT-u "Vjetar u kosi" Aleksandra Stankovića sniman u Istri

(Snimila: Danijela Stanojević)
(Snimila: Danijela Stanojević)

"Vjetar u kosi", motoputopisni serijal s poznatim televizijskim licem Aleksandrom Stankovićem na motoru u glavnoj ulozi, već se treću sezonu emitira na HRT-u, a u najnovijem izdanju posebno će mjesto imati Istra, najavljuju iz Istarske kulturne agencije te ističu da je prva epizode nove sezone "Vjetra u kosi" najavljena za sutra u 18.10 sati na HRT 1.
Ovu HRT-ovu produkciju potpisuju scenaristi Aleksandar Stanković i Danijela Stanojević, te redatelj Matija Vukšić. Prema najavi prva epizoda prikazuje odlazak Aleksandra Stankovića u austrijsko skijalište Zell am See i tek kratko dolazak u Istru, a zatim će, petkom biti uzastopno prikazivane još tri epizode koje će prikazivati Istru. 
Ovosezonske emisije prenose zanimljive priče o brojnim mjestima u Istri obuhvaćene motoputopisom. Tu su Novigrad, Pazin, Beram, Limski kanal, Bale, Mutvoran, Porer i Raša. 
- Kako bi snimanje proteklo bez poteškoća, Istarska filmska komisija- Istria Film Commission pobrinula se za pripremu "terena" posredovanjem pri dobivanju dozvola za snimanje i kontaktima s lokalnim gospodarstvenicima, ističe Maksin Pužar, suradnica na programima kulturne suradnje Istarske kulturne agencije. (B. Ć. J.)
 

Podijeli: Facebook Twiter