Od petka Kolodvorskom jednosmjerno

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Danas su zapoceli pripremni radovi za uvodenje nove regulacije prometa u Kolodvorskoj i Splitskoj ulici u Puli.

Uvodi se jednosmjeran promet u Kolodvorskoj ulici na dijelu od Ulice Starih statuta do Splitske ulice, s dozvoljenim smjerom kretanja od Ulice Starih statuta do Splitske, a na tom dijelu Kolodvorske se uvodi i koso parkiranje na lijevoj strani kolnika te parkiranje na kolniku, izvijestio je Odsjek za informiranje Grada Pule.

U Splitskoj ulici se ukida traka rezervirana za kretanje autobusa javnog gradskog prijevoza te se uvodi parkiranje na kolniku citavom dužinom Splitske ulice.

Buduci da ce u navedenim ulicama biti organizirano parkiranje pod naplatom, mole se stanari tih i okolnih ulica da se jave na blagajnu Pula parkinga, Prilaz kralja Salamona 4, gdje mogu kupiti mjesecne povlaštene parkirne karte po cijeni od 50 kn.

Upoznavanje s novim režimom naplate na tim parkiralištima trajati ce 7 dana, a nakon tog roka ce svim vozilima koja budu zatecena bez placene mjesecne karte ili satne karte biti izdavane dnevne karte prema važecem cjeniku od 100,00 kn za dan.

Nova regulacija prometa bit ce uvedena u petak 18. lipnja 2010. godine. U slucaju kiše i nemogucnosti izvodenja radova na iscrtavanju vodoravne prometne signalizacije, uvodenje nove regulacije se odgada do ponedjeljka.


Podijeli: Facebook Twiter