Od Hidrobaze do Fažane uz osam beach barova

(M. ANGELINI)
(M. ANGELINI)

U povodu otvaranja sezone beach barova od Puntižele do Fažane, u petak će se održati RUM cocktail RUN utrka koja će startati u 20 sati na Hidrobazi. Okretište je kod beach bara Chupacabra, a trkači će putem zastati kod osam beach barova i kušati osam koktela na stazi dugoj osam kilometara. Svaki će natjecatelj na startu dobiti čašu za koktele kojima će ih počastiti u barovima Baza, Strandgrill, Pineta, Sunset, Shark, Coco, Batana i Chupacabra.

Budući da se očekuje prekrasan sunčan dan, organizatori iz Udruge kinezologa Pule vjeruju da će svi trkači uživati u prekrasnom zalasku sunca duž Fažanske rivijere tijekom cijele utrke. Dolazak zadnjih trkača koji sljubljuju koktele očekuje se oko 21 sat kad će biti proglašenje najboljih. Tri prvoplasirana će osvojiti koktele u beach barovima Coco i Shark, dok su svi pozvani na druženje do ranih jutarnjih sati u svim beach barovima koji su sudjelovali u natjecanju.

Oni koji nisu ljubitelji koktela, poručuju organizatori, mogu se prijaviti i za utrku bez konzumacije. Oni će startati ispred svih, a troje prvoplasiranih osvaja poklon bon u Pizza&BBQ Buffalo u Vodnjanu. Prijaviti za utrku može se na www.summer.runeatdrink.info ili telefonu 099 74 564 73. Kotizacija je 20 kuna ako se uplati na žiro-račun Udruge kineziologa Pule do četvrtka ili 40 kuna na dan utrke. (D. P.)


Podijeli: Facebook Twiter