Od burgera s plavim sirom do Tzatziki janjetine

(N. LAZAREVIĆ)
(N. LAZAREVIĆ)

"Pula food festival" powered by Pan jedinstveni je projekt koji nakon Zagreba dolazi predstaviti najbolje od ulične ponude hrane u Titov park u Puli, od 15. do 22. srpnja. Ovaj jedinstveni projekt predstavljanja ulične hrane održava se u sklopu "Croatia food festivala" koji se održava drugu godinu za redom i kojem je cilj putovanjem kroz Hrvatsku, građanima i turistima predstaviti najbolje od street food ponude i donijeti drugačiji vid konzumiranja hrane.

Ovogodišnje izdanje ove gastro priče održat će se u suradnji s Pula Film Festivalom i biti svojevrsna gastro oaza za sve posjetitelje, sudionike i goste jednog od najvećih i najznačajnijih filmskih festivala regije. Kako bi se gosti i posjetitelji u svakom trenutku osjećali ugodno i uživali u probranim kulinarskim rješenjima Pula food festival powered by Pan pripremila je poseban menu koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim na kojem će se, između ostalog naći, burger s plavim sirom, Ham steak odrezak od 700 grama, Tzatziki janjetina, vratina po posebno osmišljenoj recepturi Lane Klingor Mihić, ali i niz drugih jela koji će svojim okusima i cijenom oduševiti sve koji požele biti dio ove gastro avanture.

Uz dobra jela, na festivalu će se nuditi i vrhunska pića - od Zlatnog Pana, Somersbyja do Grimbergen piva, dok će se za vinsku kartu pobrinuti Feravina sa svojim najboljim sortama i probranim berbama, a ljubitelji sokova moći će uživati u Pasareti, kultnom piću Istre. Posebnost ovogodišnjeg festivala bit će i korner s Vergnano kavom, gdje će se pripremati vrhunske šalice kave, ali i rashlađeni kokteli na bazi kave u izvedbi nagrađivanih barista. Festival će raditi od 19 do 2 sata ujutro. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter