Od 5. rujna u prodaji ulaznice za Ligu prvaka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prodaje jednokratnih ulaznica za utakmice Dinama u Ligi prvaka nece biti, ali ce zato preko interneta i na blagajnama kluba od 5. rujna svaki navijac moci kupiti maksimalno dva kompleta ulaznica, izjavio je danas na konferenciji za novinare glavni direktor kluba Damir Vrbanovic.

Po njegovim rijecima kompletna marketinška i TV prava za sve utakmice Lige prvaka odreduje Uefa koja organizira i sve aktivnosti kluba pa besplatnih ulaznica za Ligu prvaka nece biti.

"Svi kupci moci ce birati izmedu online kupnje i one na blagajnama, a u prodaji ce biti samo paketi koji ukljucuju ulaznicu za sve tri utakmice. I to po cijenama od 1.200 kuna za tribinu Zapad dolje, 1.000 kuna za Zapad gore, 800 kuna za tribinu Istok, te po 600 kuna tribina Sjever, te Jug. Cijene karata za internetsku prodaju su 10 posto skuplje," dodao je Vrbanovic.

Direktor 'modrih' je izrazio uvjerenje da ce svih 33.000 sjedecih mjesta biti rasprodano vec pred utakmicu s Realom pa dodatnih prodaja za oglede protiv Ajaxa i Lyona nece niti biti. Vlasnici godišnjih ulaznica imaju pravo prvokupa za oglede Lige prvaka i to od 5. do 7. rujna, dok godišnje lože vrijede i za Champions league.

Vrbanovic je posebno zamolio navijace da na utakmice ne dolaze s osobnim automobilima jer je Uefa od 204 parkirna mjesta u krugu stadiona za svoje potrebe uzela 180 te zatražila 1.000 ulaznica. Europska nogometna federacija od srijede preuzima kontrolu nad stadionom i Dinamo ce biti samo njihov servis, dodao je Vrabanovic.


Podijeli: Facebook Twiter