Očekuje se gužva na Balaševićevom koncertu u četvrtak u Areni

Đorđe Balašević (D. MEMEDOVIĆ)
Đorđe Balašević (D. MEMEDOVIĆ)

Đorđe Balašević vraća se u pulsku Arenu u četvrtak navečer u 21 sat gdje sprema jedan sasvim poseban koncert. Publiku na koncertu očekuje posebna scenografija kako bi upotpunila ugođaj te večeri dok je Đorđe pripremio sasvim jedinstveni program koncerta, uz pratnju mnogobrojnog orkestra, pripremljen isključivo za Pulu.

Balašević je pripremio i iznenađenje za sve prisutne, a o čemu se radi, saznat će mnogobrojna publika koja dolazi iz svih krajeva regije.

Baš zbog velike gužve koja se očekuje, organizator najavljuje da se će se otvoriti čak tri ulaza Arene kako bi proces ulaska publike bio što brži i efikasniji. Također, ulazi se otvaraju u 19 sati, dok koncert počinje u 21 sat.

Zbog velike gužve koja se očekuje, ali i zbog činjenice da je cijena ulaznice jedinstvena, organizator moli sve koji imaju kupljenu ulaznicu da uđu u prostor Arene što ranije moguće. Kako ulaznice nisu numerirane, mjesta se zauzimaju po dolasku u prostor Arene, pa svima koji žele sjedeće mjesto te večeri, preporuka je da dođu na vrijeme kako bi zauzeli svoje mjesto.

Nakon toga slijedi nezaboravna večer pod nebom i zvijezdama uz zvukove najljepših pjesama Đorđa Balaševića. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter