Ocekivani poraz Arenašica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Utakmica 3. kola: Podravka V. - Arena 38:21 (20:8). Dvorana Fran Galovic. Gledatelja: 200. Sutkinje: Helena Crnojevic i Emina Kosecki Radic (obje Kutina).

PODRAVKA V.: Žderic, Covic 4, Vukojevic, Kožnjak 8, Pongrac, Petkovic 2, Lovrak 3, Zebic 4, Gace 2, Poljak 3, Šeric 2, Jelcic, Pasicnik 2, Penezic 8 (3).

ARENA: Radic, Jelica, Mudronja, Gaborovic, Miloševic, Kiridžic 3 (1), Maras 1, Jajcevic 2 (2), Anic, Benazic 2, Gavranic 6, Kostešic, Vukic, Nikcevic 7.

Sedmerci: Podravka V. 3 (4), Arena 3 (3). Iskljucenja: Arena 2 minute.

Ništa nova u Koprivnici. Premda su redove "Podravke" tijekom ljeta napustile strankinje, "kokice" su i dalje pretvrd orah za sve ostale hrvatske ekipe, što su na svojoj koži osjetile i Puljanke. Nakon dva pocetna poravnanja, domace rukometašice serijom 5:0 rade osjetniju prednost koju su do odmora podigle na velikih "plus 12". Sigurna je u tim trenucima bila Jelcic na domacim vratima, a sve njene obrane, kao i gostujuce pogreške tijekom igre, iz brzih kontri kažnjavale su krila Zebic i Lovrak. Ako bi pak gostujuce igracice uspjele postaviti obrambeni zid, njega bi razornim udarcima s vanjskih pozicija "razbijale" Penezic i Kožnjak. S druge strane, vidjelo se u igri "arenašica" da su svjesne kako u ovom susretu nemaju što tražiti, te je 200-tinjak gledatelja moglo pratiti dvoboj bez pretjerane žestine, o cemu svjedoci i samo jedno iskljucenje. Drugi dio domace su igracice otvorile sa serijom 6:0, cime su došle do najvece prednosti na susretu od 18 pogodaka razlike (26:8), što su bez veceg problema uspjele održati do kraja susreta.


Podijeli: Facebook Twiter