Obustavljena potraga za nestalom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Potraga za nestalom Radmilom Dimitrijevic (33) obustavljena je 24. srpnja, no policija i dalje u redovnom operativnom radu prikuplja informacije i traga za nestalom.

U dvodnevnom traganju na podrucju od 1.690 hektara oko Vodnjana, Gajane, Peroja i Dragonere sudjelovalo je desetak lovaca i lovocuvara, oko 40 policajaca, 45 vatrogasaca s pet vozila te Hrvatska gorska služba spašavanja s 20 ljudi, dva vozila i tri psa tragaca.

Policija je tijekom traganja na podrucju Gajane pronašla mobilni telefon, bicikl, osobne stvari i odjecu koja pripada Radmili.

Podsjetimo da se Dimitrijevic u utorak 20. srpnja udaljila iz svoje kuce u Medulinu, a nestanak je nadležnim tijelima  prijavio u srijedu njezin brat.

Prema opisu, Radmila je u trenutku nestanka na sebi imala bijelu majicu, a visoka je 170 centimetara, srednje je tjelesne grade, smedih ociju, krace crne kose, ovalnog lica i šireg nosa.

Policija moli gradane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj osobi da se jave na broj 192 ili u obližnju policijsku postaju.


Podijeli: Facebook Twiter