Obustavlja se ulaz vozilima u krug bolnice

Gradilište nove bolnice u Puli (M. ANGELINI)
Gradilište nove bolnice u Puli (M. ANGELINI)

Zbog započete gradnje nove bolnice, od srijede se zatvara dosadašnji ulaz u bolnički krug. Privremeni će ulaz biti pedesetak metara prije njega (u Zagrebačkoj ulici, dolazi li se iz smjera grada), odnosno na nekadašnji ulaz u blizini zgrade hitne medicinske pomoći. Radnim danima ondje će se moći ulaziti od 6 do 14 sati, a prolazak vozila će regulirati zaštitar, obavještavaju iz Opće bolnice Pula.

Promet vozilima na lokaciji Zagrebačka obustavlja se do daljnjeg u potpunosti. Dozvoljen je ulaz vozilima hitne medicinske pomoći, saniteta Istarskih domova zdravlja te dostavnim i ostalim bolničkim vozilima za prijevoz robe i pacijenata. Moći će se dovoziti pokretne i nepokretne pacijente koji su korisnici zdravstvenih usluga bolnice, no valja imati na umu da je mogućnost parkiranja vozila u bolničkom krugu znatno reducirana i nesigurna, ističu iz bolnice u svojoj obavijesti.

Nepropisno parkirana vozila u krugu bit će uklonjena o trošku vlasnika te bolnica ne odgovara za eventualno nastale štete, navodi se na kraju u priopćenju iz bolnice. (S. R. S.)


Podijeli: Facebook Twiter