Obucite trapezice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sve je pocelo prošle sezone, kada je nekoliko poznatih americkih glumica, pjevacica ili što su sve vec po zanimanju, vrlo nevino po ulici prošetalo u jednom vrlo neobicnom retro izdanju - širokim trapez hlacama.

Naravno, nismo bili previše šokirani, jer svi oni koji su barem malo pratili prošlogodišnje modne trendove znali su da su 70-te ponovno in.



Zato se ne treba cuditi da su modni kreatori ove godine lansirali ponovno model trapez hlaca, koje su u biti zaštitni znak upravo tog vremena.

To ne znaci da sada odmah morate odbaciti sve uske hlace, jer i one su još uvijek u modi, no, ako vam je potrebna promjena stila, trapez hlace su definitivno pravi izbor za ovo proljece! Ove godine nose se dva osnovna modela trapezica - uske i široke.

Uske trapez hlace

Smatramo da ce se vecina žena pronaci u ovom modelu jer ce u njima zadržati svoju ženstvenost, a hlace ce moci ukalupiti u poslovnu odjecu, odjecu za vecernji izlazak ili ležernu odjecu za svaki dan.



Odaberite materijal, boju i model koji vam nabolje odgovara. Nikako ne možete pogriješiti s crnom, ali s obzirom na proljece, možda je bolja opcija odabir nekog svjetlijeg tona.

Široke trapez hlace
Ovaj model možda nece pronaci toliko poklonica koliko uske trapezice, ali kada ih obucete, sigurno necete ostati nezapažene. Naravno, stvar je ukusa, svida li vam se ovaj model ili ne, te vidite li sebe u takvom modelu.



Široke trapezice skrivaju sve vaše nedostatke, a ovisno o materijalu i nacinu kombiniranja u njima možete izgledati vrlo elegantno. Ali, ne zaboravite visoke pete! Makar se i nece vidjeti ispod hlaca! Visoka peta je kljucna!


Podijeli: Facebook Twiter