Obucite kombinezon i budite zamijecene

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kombinezoni su spoj klasike i futurizma, a s obzirom da materijal, kroj i dizajn zaista varira, mogu se nositi u svim prilikama - od sportskih aktivnosti do vecernjih izlazaka. Ono što je jedina mana onih zaista zanimljivih komada odjece je što, na žalost, najbolje pristaju vitkijim ženama, no odabirom dobrog dizajna i punašnije žene u njima ce izgledati lijepo.



Svakodnevni izgled
Jednodijelno odijelo savršeno je za toplije dane koji su pred nama, posebno kada se sastoji od laganih prozracnih materijala u kojima vam koža može slobodno disati, te koje je sastavljeno od kratkih hlaca te topica, košulja ili majice bez rukava. S ovim casual izgledom možete kombinirati razlicitu vrstu obuce pod tenisica do visokih peta, te asesoar.



Cvijece i printevi
Ove godine jednostavno ne možete zaobici odjecu s printevima i cvjetnim uzorcima. S obzirom da u odredenom dijelu jednodijelna odijela pronalaze inspiraciju u tradicionalnoj modi bliskog istoka i Indije, nije niti cudno da su odredeni kreatori posegli upravo za takvim materijalima i krojevima. Ova vrlo ženstvena jednodijelna odijela zaista ce vas uciniti posebnima i zamijecenima.



Vecernja elegancija
Tražite nešto posebno za vecernji izlazak? Jednodijelno odijelo donijet ce vam osvježenje koje tražite. Odaberete li svilu, saten, cipku, til ili neku drugu vrstu sjajnih materijala sa svjetlucajucim nitima, dobit cete vecernju eleganciju koja nece ostati nezamijecena na mjestu na kojem cete se pojaviti.



Futuristicki izgled
Za one koji žele biti drugaciji, posebni, zamijeceni, jednostavno moraju odabrati jednodijelna odijela provokativnijeg futuristickog dizajna. Kako svaki kreator ima svoju viziju futurizma, modeli se prilicno razlikuju od materijala, boja, dužine, svega... No jedno im je zajednicko, jedinstveni su i daju odredenu poruku o vama.



Elegancija
Svatko ima drugaciji pojam elegancije, neko pod time misle na ženstvenost, neki na jednostavnost, neki na pomalo konzervativnije krojeve. Jednodijelni kostimi su sve to i još više! Mogu biti vrlo jednostavni, mogu biti ženstveni, a mogu biti i konzervativni. Mogu imati sva tri elementa ili samo jedan od njih. To ih cini posebnima zanimljivima.


Podijeli: Facebook Twiter