Obšivač: Ja sam igrač Istre 1961, to je jedina istina

Ostaje u redovima Istre 1961 - Jure Obšivač (M. ANGELINI/arhiva)
Ostaje u redovima Istre 1961 - Jure Obšivač (M. ANGELINI/arhiva)

Jučer, drugog slobodnog dana što ga je dao nogometašima Istre 1961 po povratku s Rogle, veliki kamen sa srca pao je treneru Igoru Pamiću.

Jure Obšivač, najveće proljetno pozitivno iznenađenje u "zeleno-žutim" redovima, u razgovoru mu je potvrdio da do daljnjeg ostaje na "Drosini". "Dite Hajduka", igrač rođen prije 23 godine u Metkoviću, koji je pokazao da odlično može pokriti dvije deficitarne pozicije u momčadi, stopersku i zadnjeg veznog, trebao bi tako u petak, kada u Pulu stigne njegov otac, potpisati novi ugovor koji će ga, uz poboljšane uvjete, za Istru 1961 vezati još godinu dana.

Odlična je to vijest deset dana prije početka nove sezone, jer u situaciji kad je redove pulskog prvoligaša tijekom ljetne stanke već napustilo osam igrača, odlazak Obšivača bio bi teško nadoknadiv gubitak.

- Ja sam igrač Istre 1961 i to je u ovom trenutku jedina istina, razriješio je sve dileme Jure Obšivač. "Imam važeći ugovor, za koji su u klubu rekli da će mi ga produžiti pod nešto poboljšanim uvjetima; sad čekam da ovih dana sjednemo i dogovorimo se o svemu. Svim drugim pričama ne pridajem neku osobitu važnost te dok ne stigne neka konkretna ponuda koja bi zadovoljila i mene i klub sigurno ostajem u Puli. Otkad sam stigao na 'Drosinu' i prvi put zaigrao, stalno je bilo nekih upita za mene, nekakvih kombinacija, znate kako to već ide, ali dok se ne pojavi nešto konkretno time se previše ne opterećujem, jer od takvih rekla-kazala priča obično ništa ne bude", veli Obšivač. (I. CEROVAC)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter