Obšivač, Istra 1961: Znamo dobitni recept

Na startu kontra 'bijelih' - Jure Obšivač (M. ANGELINI)
Na startu kontra 'bijelih' - Jure Obšivač (M. ANGELINI)

Umjesto "Drosine" - Fortin. Igralište u Štinjanu bilo je jučer u dva navrata domaćin nogometašima pulskog prvoligaša. Prvo su ujutro tamo žestoko trenirali igrači iz redova kojih će na travnjak Poljuda u nedjelju navečer Pamić izabrati startnih 11, a potom su popodne oni dobili mjesto u gledalištu dok je teren bio rezerviran za susret između igrača Istre 1961 koji ne kandidiraju za nastup u Splitu i mlade momčadi koju vodi Željko Belanić, a koja će ove sezone igrati u Trećoj HNL. Među igračima koji nije morao igrati popodne je i jedini igrač koji je prošle sezone odigrao svaku sekundu, Jure Obšivač. "Mister sto posto" svoj je nadimak opravdao i tijekom ovih priprema. Propušteni trening? Što je to?

- Istina je, imali smo dosta uspjeha u susretima s Hajdukom, posebno na Poljudu i svi se nadamo da će se tako i nastaviti. No, ne smijemo se zavaravati, Hajduk je sad u dodatnoj prednosti, jer trener Tudor ima na raspolaganju većinu igrača iz prošle sezone, pa su sigurno uigraniji od nas ovog trenutka. Mi imamo veliki broj novih igrača u momčadi koji se još moraju uigrati s nama i pohvatati zamisli trenera Pamića. Trebat će vremena da se to sve posloži.

Osovina Obšivač - Blagojević - Vukman trebala bi biti forte ove momčadi, posebno u prvom dijelu prvenstva do povratka Zvonka Pamića.

- Hajduk početkom svakog prvenstva gaji velike ambicije, imaju veliku podršku gledatelja s tribina, imaju početnu euforiju, a imaju svakako i kvalitetne igrače, ali mi smo u posljednje vrijeme pokazali da imamo recept protiv njih na Poljudu, pa ćemo vidjeti tko će se na kraju radovati - zaključio je Jure Obšivač. (R. CAR)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter