Obrtnička komora Istre nagradila zaslužne

(Manuel ANGELINI)
(Manuel ANGELINI)

Gradovi Pazin i Buzet, Udruženje obrtnika Buzet te obrtnik Atilio Šuljević dobitnici su povelje Hrvatske obrtničke komore.

Na večerašnjoj skupštini Obrtničke komore Istarske županije, na kojoj su uz ostalo doneseni program rada i financijski proračun za 2013., dodijeljena su i priznanja HOK-a uspješnim obrtnicima (Igor Božić, Đani Bubić, Svjetlana Celija, Vlado Cvitić, Mirjana Lovaković, Dario Mladossich, Marija Moschion), ali i Istarskoj županiji, Gradu Puli, TZIŽ-u te Uredu državne uprave u Istarskoj županiji.

Zahvalnice su dodijeljene obrtnicima Đinu Rušnjaku, Dubravku Sabaliću, Elidi Tončinić, Nevini Mujanović, Liliani Puzzer, Gospodarskoj školi Buje, Istarskoj kreditnoj banci Umag i rovinjskom TZ-u.

Na svečanoj sjednici sudjelovao je i predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec, koji je istaknuo da obrtnici imaju problema u naplati potraživanja, što bi se, rekao je, putem zakonodavstva trebalo hitno riješiti. Naglasio je da bi država trebala sufinancirati 50 posto troškova uvođenja fiskalnih blagajni koje se uvode početkom iduće godine. (M. V. I.)


Podijeli: Facebook Twiter