Obrtnici osvježili znanje njemackog jezika

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ukupno 11 polaznika tecaja njemackog jezika za obrtnike uspješno je položilo završni ispit te su im na svecanosti u Obrtnickom domu urucene diplome. Polaznici s podrucja Brtonigle, Umaga, Novigrada i Poreca tijekom jednomjesecnog tecaja osvježili su svoje znanje tog jezika s naglaskom na poslovnu komunikaciju.

Predavanja u trajanju od 40 sati održala je profesorica Gordana Barnjak, koja naglasila da ce uporabom stecenih znanja polaznici doprinijeti poboljšanju kvalitete turisticke ponude i zadovoljstva gostiju.

Podjeli diploma prisustvovali su i predstavnici organizatora tecaja, Igor Vojinovic, predsjednik poreckog Udruženja obrtnika, Aleksandra Krajnovic, koordinatorica aktivnosti u pulskoj Visokoj tehnickoj školi i Ružica Mitrovic-Maurovic, procelnica novigradskog Upravnog odjela za pravne poslove i društvene djelatnosti koji je sufinancirao tecaj u iznosu od 50 posto. Tecaj je obrtnike stajao 490 kuna s PDV-om, a održan je u poreckom Obrtnickom domu.

- Izuzetno mi je drago što smo pristupili realizaciji Operativnog programa Udruženja zacrtanog pocetkom godine, a koji je ukljucivao obrazovanje, seminare i tecajeve za obrtnike. U Visokoj tehnickoj školi smo našli dobrog partnera, tako da cemo najesen nastaviti suradnju na organizaciji novih tecajeva, rekao je Vojinovic. Dodao je da ce sve ostale novosti obrtnici pronaci na njihovoj novoj web stanici www.uoporec.hr.


Podijeli: Facebook Twiter