Obrovac: Bura prevrnula kamion

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Olujna bura prevrnula je nešto prije 9 sati hladnjacu rijecke tvrtke na državnoj cesti Maslenica - Zaton Obrovacki, receno je u zadarskoj Policijskoj upravi (PU). Tegljac rijeckih Plodina, koji je vozio 33-godišnji vozac od Obrovca prema Zagrebu, olujni udar bure prevrnuo je na raskrižju kod Zatona Obrovackog. Ozlijedeni vozac pregledan je u Domu zdravlja u Gracacu i zatim prevezen u zadarsku Opcu bolnicu, rekli su u policiji. U tijeku je ocevid.

Zbog olujne bure za sav promet zatvorene su dionice autoceste A1 Sveti Rok - Posedarje, državna cesta Maslenica-Zaton Obrovacki i Jadranska magistrala od Senja do Svete Marije Magdalene, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog požara na autocesti A1 izmedu cvorova Udbina i Gospic, kod odmorišta Zir, u smjeru Splita promet je ogranicen na 40 kilometara.Dionicom autoceste Rijeka - Zagreb, izmedu cvorova Delnice i Kikovica u smjeru Rijeke, mogu voziti samo osobna vozila.

Dionicom izmedu Bakra i Senja, te na Paškom mostu zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna te vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Vozacima se savjetuje oprezna vožnja posebice na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti zbog moguce poledice, u Slavoniji mjestimice ima i snijega, a na cestama u priobalju moguce su zabrane zbog bure.Na granicnim prijelazima nema cekanja. U prekidu je trajektna linija Prizna - Žigljen te katamaranske Rijeka - otok Pag i Split - Bol - Jelsa.


Podijeli: Facebook Twiter