Obracun noževima u predgradu Pule

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U krvavom obracunu izmedu 55-godišnjeg Mladena Zeca i 33-godišnje Ester Car iz Pule oboje su zaradili više ubodnih rana te su s teškim ozljedama prebaceni na lijecenje u pulsku Opcu bolnicu na lijecenje. Car je prema neslužbenim informacijama u bolnicu primljena u kriticnom stanju s prerezanim vratom.

Obracun se izmedu njih dvoje dogodio u nedjelju ujutro prije 10 sati kada je gradanin dojavio da su dvije osobe oblivene krvlju na Premanturskoj cesti nekoliko stotina metara od Banjola. Naime oko 10.30 sati, kad smo se našli na mjestu dogadaja, Ester Car (33) je vec bila polegnuta u bocni položaj u vozilu Hitne pomoci dok je Mladen Zec (55), tek tri metra dalje sjedio u travi iza ograde u bijeloj majici natopljenoj krvlju. Ekipa medicinske pomoci užurbano je pružala pomoc i ženi i muškarcu a policajci su nam kazali da ce uskoro zapoceti ocevid. Na mjesto dogadaja je osim hitne pomoci i policije pozvan Dežurni istražni sudac Županijskog suda u Puli Svetislav Vujic i Nataša Rogic, glasnogovornica PU istarske. Naime ni glasnogovornica ni istražni sudac nam nisu htjeli komentirati odnos izmedu sukobljenih vec samo da je ocevid u tijeku i da su u pomoc oko traženja predmeta pocinjenja kaznenog djela pozvali djelatnike specijalne policije. Takoder, da u kolibi nisu živjeli vec su se u kolibi nalazili radi konzumiranja alkoholnih pica. No, dali su u vrijeme sukoba bili pod utjecajem alkohola policija nije izjavila. Više informacija i detalja o dogadaju nakon završetka ocevida i policijskih izvida.

Neslužbeno doznajemo da su sukobljeni bili prijatelji i da je Zec živio u toj kolibi. Sukob je prema svemu sudeci zapoceo unutar ogradenog zemljišta a završio pored ceste ili cak na cesti prema krvavim tragovima. Zec je prema nekim izvorima pored ceste sav krvav viknuo "ubio sam je, sredio sam je", isti nam izvor kaže da je Ester tri dana bila zatocena u baraci a drugi nam pak izvor kaže da je pored mjesta dogadaja Zec šetao krvav od ramena na dolje i podizanjem majice, odnosno pokazivanjem ubodnih rana pokušao zaustaviti koje vozilo radi pomoci.


Podijeli: Facebook Twiter