Obožavateljice došle na svoje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako na student partiju cetvrtkom mlade populacije zna biti u vecem broju, broj tinejdžera koji je došao u petak na koncert Zorana Mišica u Uljaniku premašio je sva ocekivanja. Uljanik se poceo puniti i prije pocetka koncerta, što je inace prava rijetkost u ovom gradu. Oni malo stariji koji su došli zbog Zokijevog glasa, a ne stasa, zaista su uživali u live izvedbama poput "Layle", "All right now" i "Here I go again" koje je izveo s gitaristom Liviom Berkom.

Na vanjskoj pozornici mu se kao gošca u par navrata pridružila Manuela Svorcan, što je rezultiralo uhu ugodnim duetom, na što se mladahna publika naprosto raspametila. Iako su na pocetku koncerta imali malenih problema s matricama, Zoran i Livio su to apsolutno pobili live izvedbama sjedeci na barskim stolicama i svojom komunikacijom stvarajuci ležernu atmosferu koliko je to bilo moguce s obzirom na stampedo obožavateljica koje su pod svaku cijenu htjele uslikati svaki pokret.

Uz dreku i skandiranje, Zoran i Livio su pjevali s publikom, a nakon koncerta su obožavateljice došle na svoje pa je Zoran strpljivo pozirao i davao autograme, cime je završila vecer.


Podijeli: Facebook Twiter