Obnovljena Ribarska koliba otvorila vrata gostima

S otvaranja Ribarske kolibe
S otvaranja Ribarske kolibe

Nakon višemjesečne obnove, pulski restoran Ribarska koliba ponovno je otvorio svoja vrata. Danas je svečano otvorena u nazočnosti gotovo 700-tinjak uzvanika, među kojima se očekuje i ministar turizma Darko Lorencin.

Investitori i suvlasnici tvrtke Arenaturist Ribarska koliba d.o.o, supružnici Viktorov, Nikolay i Tatiana, te obitelj Lukić, Miroslav i Dalida, nakon napornog i intenzivnog rada nisu krili zadovoljstvo postignutim. "Nadam se da će se Puljani i drugi gosti osjećati dobrodošli u našem restoranu", rekao je Viktorov.

Gradonačelnik Boris Miletić čestitao im je na realizaciji projekta koji će biti dodatni iskorak u turističkoj ponudi grada Pule. "Upravo ovakva kvaliteta je ono čemu grad Pula teži i to je dio strategije njenog turizma. Svakako da će i ovaj prostor doprinijeti kvalitetnijoj i potpunijoj ponudi u gradu", ustvrdio je Miletić.
 
"Restoran Ribarska koliba ima dugu tradiciju i sve ono dobro po čemu ga pamte stari gosti, udruženo s gastronomskim umijećem ovih novih vremena, učiniti će ovaj restoran brendom", kaže Viktorov.

Prema riječima Mire Lukića, prostor nije povećan, već samo reorganiziran i osposobljene prostorije koje se dosad nisu koristile. Time su zapravo dobili još 50 posto više restoranskog prostora u odnosu na ranije.

- Sada ćemo biti otvoreni na dvije etaže. U donjem dijelu bit će isti restoran kao i ranije, samo osvježen i ponešto prostorno drugačije organiziran, a na etaži će biti otvorena terasa s prelijepim pogledom na more, gdje će biti lounge bar, kaže Lukić.

Bit će otvoreno 35 radnih mjesta uz desetak sezonskih radnika. Radno vrijeme bara i restorana bit će već od 7 sati ujutro pa do 24 sata. Ribarska koliba u subotu u 16 sati otvara se i za javnost. Već od ponedjeljka restoran započinje i s posebnim prigodnim ponudama. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ, N. SOFTIĆ; snimio M. MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter