Obnovljena Arenaturistova Histria

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska hotelijerska kuca Arenaturist svecano je otvorila novouredeni smještajni dio hotela Histria te restorana i lounge beach bara Yacht Club na pulskoj Verudeli.

Rijec je o investiciji teškoj više od 750 tisuca eura kojom je ovo hotelsko društvo na samom jugu Istre željelo pokazati na koji ce nacin u buducnosti ulagati u svoje objekte. Cilj im je, naime, obnoviti i unaprijediti svoj hotelsko-turisticki proizvod s naglaskom na podizanju kvalitete i kategorije objekata.

U smještajni dio Histrije uloženo je oko pola milijuna eura, s osnovnom namjerom da postane poslovno-kongresni hotel u zimskim mjesecima te u pred i posezoni, odnosno obiteljsko-odmorišni hotel za ljetnih mjeseci. Gostima novog djela hotela, uz standardnu uslugu cetiri „plus“ kategorije, nudit ce se usluge pansiona u taverni hotela, a bit ce im na raspolaganju i korištenje dodatnih usluga hotela fitnesa, bazena i saune.

Dizajn i koncept u mediteranskom stilu osmislio je i realizirao talijanski arhitektonski studio Habitat Italiana Group iz Brescie u suradnji s londonskim arhitektonskim studijom Scott Brownrigg koji je i prošle godine osmislio novi izgled lobby bara hotela.

U restoran i lounge beach bar Yacht Club uz samu Histriu uloženo je 250 tisuca eura, što se odnosi na rekonstrukciju samog restorana i plaže.

Inace, ove godine pulski je hotelijer u svoje kapacitete uložio nešto više od milijun eura, a investirano je i u restoran Lungomare hotela Belvedere u Medulinu te u bazen i restoran Splendid u turistickom naselju Zlatne stijene.


Podijeli: Facebook Twiter