Obnovite jesensku garderobu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

S obzirom da je jesen vec tu, dobro bi bilo da se malo bolje upoznate s trendovima koji ce biti aktualni. Modni trendovi mijenjaju se iz sezone u sezonu, donoseci nove nijanse i stilove na modne piste i ulice, a ako želite biti u trendu ove jeseni "cekirajte" novu Topshop kolekciju. Topshop uvijek donosi mnogo high fashion komada odjece, ali po pristupacnoj cijeni. Topovi, suknje, prsluci i ostali odjevni predmeti prakticni su jer ih možete kombinirati s raznim stilovima koje vec imate u svom ormaru.

Raznolikost u modi omogucuje vam da žonglirate razlicitim stilovima, a želite li potpuno odabrati potpuno trendi i šik odjecu nemojte zaobici Topshop. Iako se nece svima dopasti sve, Topshop u svojim razlicitim mini kolekcijama nudi ponešto za svaki ukus...



Novu Topshopovu kampanju snimio je fotograf Josh Olins, a u njoj su glavne zvijezde manekenke Hailey Clauson i Nyasha Matonhodze. Ljepotice predstavljaju modernu kolekciju, a opet pristupacnu cijenama. Kolekcija ima ponešto za svakoga, obuhvacajuci sve najpopularnije jesenske trendove kao što su haljine od brokata, razliciti uzorci, topovi od kože, umjetno krzno, životinjski print, tockice a la Marc Jacobs i paletu boja kojom pomalo kopiraju Pradu.

Nova Topshopova kolekcija nudi cetiri razlicite kategorije stila - glam underground, new mod, bavaria i prim & polished. Cetiri mini kolekcije dizajnirane su tako da odgovaraju svakoj osobnosti i da svatko u njima može pronaci nešto za sebe. Glam underground donosi glamuroznu odjecu s daškom rocka sedamdesetih. New mod sadrži djecacki šarm šezdesetih s trackom prošlosezonske Balenciage (ukljucujuci pepita uzorak i punk rock vibru). Bavaria donosi obilje cvijeca, što je u stilu s Topshopovom boemskim, hippie chic lookom. I na kraju, retro-damski Prim & polished prepun je vintage inspiriranih komada odjece.


Podijeli: Facebook Twiter