Objavljene nominacije za People's Choice Awards

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glumci Channing Tatum, Hugh Jackman i glumice Gwyneth Paltrow i Jennifer Aniston među nominiranima su za nagradu People’s Choice Awards, jedino veliku nagradu u kojoj obožavatelji svojim glasovima biraju i nominirane i pobjednike u nizu kategorija od filmova preko glazbe do televizije, objavljeno je u Los Angelesu.

Dnevno svoj glas da 20 milijuna gledatelja a glasanje je otvoreno sljedećih mjesec dana. Dobitnici nagrada koje se dodjeljuju 40 godina zaredom u ukupno 54 kategorije bit će objavljeni 8. siječnja 2014. 

Favoriti među filmovima su "Gru na super tajnom zadatku 2", "Brzi & žestoki 6", "Iron Man 3", "Čudovišta sa sveučilišta" i "U tami - Zvjezdane staze".

Za glavnu mušku ulogu uz Tatuma i Jackmana nominirani su Johnny Depp, Leonardo DiCaprio i Robert Downey Jr. a za glavnu žensku ulogu uz Paltrow i Aniston nominirane su Melissa McCarthy, Sandra Bullock i Scarlett Johansson.

Favoriti za nagradu u kategoriji "najdražih serija koje nam najviše nedostaju" su: "Televizijska posla","Na put prema dolje", "Dexter", "Na rubu" i "U uredu". (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter