Objavljena satnica 14. Seasplash festivala

Don Letts jedna je od zvijezda 14. Seasplasha
Don Letts jedna je od zvijezda 14. Seasplasha

Nakon dugog mozganja i preslagivanja, detaljan raspored nastupa svih izvođača po danima dobio je svoj konačan oblik, ističu organizatori 14. Seasplash festivala, koji počinje u četvrtak. U četiri dana trajanja, od četvrtka do nedjelje, festival će u ovogodišnjem posebnom, soundsystem izdanju, okupiti štovatelje bass glazbe i kulture, koji će imati priliku čuti i vidjeti više od 70 eminentnih regionalnih i međunarodnih imena reggaea, duba, electra, jazza, funka, hip-hopa i srodnih glazbenih pravaca. Kompletan popis može se naći na http://seasplash-festival.com/hr/program/line-up-2016.

Soundsystemi i izvođači su raspoređeni na pet pozornica - MainSplash, LiveSplash, ElektroSplash, SoundSplash i BeachSplash, dok se filmski program u selekciji DORF-a odvija u FilmSplash zoni.

Program će trajati svakodnevno, od ranog poslijepodneva pa sve do jutarnjih sati, a uz glazbeni program tu je i besplatan kamping za posjetitelje festivala, niz radionica, bazar, chill out zona i mnoštvo kulturnog i sportskog sadržaja. (M. Ra.)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter