Objavljen program 22. Sa(n)jam knjige u Istri

Autor  sajamskog plakata je Mauricio Ferlin
Autor sajamskog plakata je Mauricio Ferlin

Jučer je objavljen program 22. Sa(n)jam knjige u Istri koji će se održati od 1. do 11. prosinca 2016., u Puli, u Domu hrvatskih branitelja. 
 
- Okolnosti stvaranja ovogodišnjeg programa bile su izvanredne: zbog pada budžeta od programa potvrđenoga u svibnju moralo se djelomično odustati, a u hodu, program se "prekrajao", "rezao", ali i nadopunjavao. Sajam je potporu za svoje ideje dobio ne samo od hrvatskih izdavača i autora, već i od inozemnih partnera koji ga cijene i koji, bez obzira na stalne mijene i nerijetke krize u nakladništvu, kvalitetno opstaje i traje više od dva desetljeća. Slojevit program bavi se dvjema velikim temama: Transatlantik, središnja tema i Ljubljana bere, regionalni program. No ovaj sajam bit će i sajam poezije i sajam spisateljica, jutarnjih doručaka i okruglih stolova, večernjih koncerata, izložbi i performansa, kazala je Iris Mošnja, zadužena za odnose s javnošću.
 
Program je osmislio i oblikovao programski odbor u sastavu Tanja Tarbuk, Renata Zamida, Marta Andrić, Mauro Ferlin, Dinko Telećan, Ana Bogišić, Vladislav Bajac, Dario Marušić i Magdalena Vodopija. (V. BEGIĆ)
 
OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU
 
 
 
 
 
 
 

Podijeli: Facebook Twiter