Objavljen prijedlog liste reda prvenstva za upis u vrtiće

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Povjerenstvo za upis djece u dječje vrtiće objavilo je danas Prijedlog liste reda prvenstva za upis djece u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2017./2018. kao i odluku o odbijanju prijava za upis u toj pedagoškoj godini. Prijedlog liste za vrtić i za jaslice donesen je radi bolje preglednosti prema bodovima i prema abecednom redu.

Prijedlog liste reda prvenstva upisa i odluka o odbijanju prijava za upis u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2017./2018. objavljeni su na oglasnim pločama dječjih vrtića i na službenim web stranicama Grada Pule (www.pula.hr) te službenim stranicama DV Pula (www.dvpula.hr), DV Mali svijet (www.dvmalisvijet.hr) i DV-SI Rin Tin Tin Pula-Pola (www.rintintin.hr).

Prigovore na Prijedlog liste reda prvenstva roditelji odnosno staratelji mogu podnijeti u pismenom obliku unutar pet dana od objave, zaključno s ponedjeljkom. Prigovori se predaju u pisarnici Grada Pule, Stara tržnica 1, Pula, u uredovno radno vrijeme: ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 8 do 14.30 sati te srijedom od 11.30 do 15.30 sati ili na e-mail pisarnice: [email protected].

Nakon isteka roka za prigovore i donošenje odluka po prigovorima, Povjerenstvo za upis djece u dječje vrtiće utvrdit će konačnu Listu reda prvenstva upisa u dječji vrtić prema skupinama. (B. P.)



Podijeli: Facebook Twiter