Objavljen natječaj za ravnatelja Pula Film Festivala

Jubilarni 60. festival igranog filma u Puli potukao je sve rekorde (Manuel ANGELINI)
Jubilarni 60. festival igranog filma u Puli potukao je sve rekorde (Manuel ANGELINI)

Upravno vijeće Pula Film Festivala raspisalo je natječaj za imenovanje ravnatelja te javne ustanove. Prema propozicijama na natječaj se mogu javiti magistri društvenih znanosti ili stručni specijalisti društvenih znanosti kao i osobe koje su stekle visoku stručnu spremu društvenog smjera (prije Bologne). Od kandidata se očekuje i posjedovanje stručnih, radnih i organizacijskih sposobnosti za obavljanje poslova ravnatelja/ice, zatim pet godina radnog iskustva u organizaciji kulturnih djelatnosti, znanje najmanje jednog stranog jezika te poznavanje rada na računalu.

Za prijavu na natječaj kandidati su dužni dostaviti dokaze o ispunjavanju propisanih uvjeta, ali i prijedlog četverogodišnjeg programa rada Pula Film Festivala. Nepotpune prijave neće se razmatrati, a krajnji rok za prijavu je 14. ožujka. Pismene prijave šalju se na adresu: Upravno vijeće Pula Film Festivala, Uspon na Kaštel 2, p.p. 29, 52100 Pula, s naznakom "Natječaj za ravnatelja/icu". Pošiljku je moguće poslati poštom ili dostaviti osobno radnim danom od 8 do 12 sati. O rezultatima će kandidati biti obaviješteni u zakonskom roku.

Podsjetimo, dosadašnja ravnateljica JU-a Pula Film Festival je Zdenka Višković Vukić, koja je na tu funkciju stupila u veljači 2007. godine. Tada je ustanova bila u teškoj financijskoj situaciji, festival je imao malobrojnu publiku, a Pula nije imala kino. Zdenka Višković Vukić je prije početka lanjskog, jubilarnog 60. festivala igranog filma u Puli, koji je ponovo potukao sve rekorde, najavila da se više neće kandidirati za tu funkciju. (B. VINCEK)


Podijeli: Facebook Twiter