Obiteljsko nasilje: Dvojica Riječana pretukla žene

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Noćna svađa u stanu supružnika na Kozali u Rijeci završila je nažalost tako što je žena prevezena na Hitni trakt zbog ozljeda koje joj je nanio njezin partner.

Tijekom dana policija nije puno odmakla s istragom iz jednostavnog razloga što je nasilnik odmah po dojavi o tučnjavi odvezen u policijsku postaju na triježnjenje.

S više od dva promila alkohola u krvi nije ni shvatio da se nalazi u policijskoj postaji, a kamoli da bi pokušao objasniti što se dogodilo. Stoga je policija u kratkom priopćenju navela da je "55-godišnjakinja zbog zadobivenih ozljeda prevezena u bolnicu na Sušak, dok je 56-godišnjak zatečen u stanu, priveden, a u tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti ovog događaja".

Još je jedno obiteljsko nasilje zabilježeno na riječkom području, a dogodilo se na Diračju. Tom je prilikom teže ozlijeđena 51-godišnjakinja koju je napao njezin izvanbračni partner, 54-godišnji Riječanin.

Iako policija ne izlazi s detaljima sukoba, kriminalističko istraživanje nije okončano jer je rabijatni muškarac zadržan na psihijatriji zbog teških psihičkih smetnji pa se za sada ne može okvalificirati kazneno djelo. Žena je, srećom, izvan životne opasnosti. U ovom obiteljskom nasilju motiv sukoba je po svoj prilici ljubomora. I za taj događaj policija je kratko navela da je istraživanje slučaja u tijeku. (S. KLEVA/NL)


Podijeli: Facebook Twiter