Obitelj Danka Koncara u gostima kod Šerbedžije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Danko Koncar, poznati hrvatski poduzetnik i ulagac, jucer je sa suprugom Jelenom Manojlovic posjetio Nacionalni park Brijune, kamo je stigao na poziv svojeg dugogodišnjeg prijatelja i redovnog brijunskog gosta glumca Rade Šerbedžije. Potvrdio nam je to u telefonskom razgovoru i osnivac kazališta Ulysses i dodao da se on i Koncar cesto druže otkako su ih životne prilike nakon dugih godina prijateljevanja u Londonu spojile i u Istri.

- Danko i ja smo prijatelji vec 18 godina, igrali smo nogomet zajedno. On dobro igra nogomet, a, eto, otkako se moja obitelj doselila u Hrvatsku i naši su susreti opet cesti, raspoloženo nam je ispricao Šerbedžija koji se u vrijeme našeg poziva družio s unukom u Zagrebu. Rekao nam je da je Koncar sa suprugom gostovao u njegovoj kuci u Barbarigi, a tu su priliku iskoristili i za posjet restoranu "Betiga", gdje obitelj proslavljenog hrvatskog glumca pri svojem boravku u Istri uvijek rado svrati.

- Otišli smo potom posjetiti i Mali Brijun, gdje je sjedište Kazališta Ulysses, ondje smo vodili Jelenu koja još nije imala prilike biti gost našem kazalištu, a zanimljivo je reci da je ona, uz to što je priznata psihologinja i psihijatrica, završila i kazališnu režiju i zaista voli teatar, porucuje nam Šerbedžija i dodaje da je siguran da ce se njihov povratak na Brijune ponoviti. Istaknuo je i da je nakon njihovog jednodnevnog izleta Koncar sinoc službeno otputovao u Francusku.

Podsjetimo da je, u posljednje vrijeme medijski eksponiran Danko Koncar vlasnik tvrtki Darija i AB Maris, cime je ujedno na svoj popis vrijednih nekretnina upisao više stotina tisuca kvadratnih metara atraktivnog zemljišta upravo na lokacijama njegovog posljednjeg posjeta Istri - na Dragoneri i Barbarigi. Njegova supruga, Jelena Manojlovic, jedna je od clanova uprave spomenutih tvrtki.


Podijeli: Facebook Twiter