Obilježen Dan policije i blagdan sv. Mihovila


Načelnik Policijske postaje Poreč Krunoslav Marin i njegovi suradnici primili su danas povodom blagdana sv. Mihovila i Dana policije gradonačelnika Lorisa Peršurića.

- Svjedoci smo da se broj stanovnika našeg područja u špici turističke sezone penje i na 120 tisuća, pa mi je drago da ste ekipirano i spremno odradili sezonu. Blisko surađujemo i s velikim turističkim firmama kako bi vama pomogli i, što je najvažnije, sigurnost Porečana i gostiju zadržali na visokoj razini. Upravo zato, jer kao zajednica sigurnost stavljamo na prvo mjesto, želim vam zahvaliti na prisutnosti i radu, te sam uvjeren da ćemo ubuduće još bolje surađivati, rekao je Peršurić.

Načelnik Marin zahvalio je na čestitkama za blagdan policije i napomenuo je da je sezona tradicionalno razdoblje brojnih aktivnosti za porečku policiju zbog povećanog broja ljudi i mnogobrojnih manifestacija. Posebno je pohvalio svoj kolektiv koji je ovu turističku sezonu odradio kvalitetno, kao i odličnu suradnju koju porečki policajci imaju s Gradom i građanima. (T. K.)


Podijeli: Facebook Twiter