Obilazio kafice pa završio u pritvoru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Umaška policija provela je kriminalisticko istraživanje nad D. M. (32) iz Novigrada zbog prijetnji smrcu i sprecavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti.

Po rijecima glasnogovornice PU istarske Nataše Rogic Jukopila osnovano se sumnja da je D. M. protekle srijede oko 15.15 sati u kaficu Mandrac u Novigradu narušavao javni red i mir pod utjecajem alkohola, te je prijetio smrcu vlasniku kafica 58-godišnjem E. B. -u iz Motovuna.

Po dolasku policije D. M. je vrijedao policajce, a jednog je udario u predio desnog ramena. Uz sredstva prisile doveden je u policijsku postaju, no nije se smirio vec je tamo policajcima prijetio smrcu.

Kriminalistickim istraživanjem utvrdeno je da je oko 14 sati istog dana u ulici Murvi u kaficu Ara prijetio smrcu gostu Ž. M. (51) iz Novigrada.

D. M. je priveden istražnom sucu koji mu je odredio zadržavanje. Neslužbeno saznajemo da je D. M. od ranije poznat policiji po kaznenim djelima imovinskog karaktera, a na dan kad je obilazio kafice i prijetio bio je pozvan u policiju u vezi jedne provale. Kasnije je utvrdeno da on tu provalu nije pocinio.


Podijeli: Facebook Twiter