O meditaciji u Poreču, Rovinju i Umagu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predavanje "Meditacija i unutarnji mir" održat će se u srijedu u 18 sati na prvom katu odjela za djecu Gradske knjižnice u Poreču u okviru projekta "Dam-daš: volonteri u akciji". Predavač je Kadam Mark Decker, učitelj iz budističkog centra Kailash u Splitu, a govorit će o tome kako je meditacija najučinkovitiji način da dođemo do unutarnjeg mira. U subotu od 9.30 do 12.30 sati na istom mjestu održat će se praktična radionica "Uvod u meditaciju". Polaznike će se poučavati kako im meditacija može pomoći da otpuste ograničene mentalne navike, razviju smiren um i iskoriste svaki životni trenutak.

U Rovinjskom Multimedijalnom centru, u četvrtak u 19 sati, održat će se predavanje "Sretan um, sretan život". Na ovom predavanju, Kadam Mark Decker će objasniti kako možemo iskoristiti sva iskustva svakodnevice, uključujući i patnju da oplemenimo svoj život i učinimo ga smislenim. Prisutni će se imati prilike i praktično okušati u kratkoj vođenoj meditaciji, a za sve koji budu željeli više, organiziran je i poludnevni tečaj u Rovinju koji će se održati u nedjelju u rovinjskom Domu kulture.

Također, predavanje "Meditacija i unutarnji mir" održat će se u Umagu u Gradskoj knjižnici u petak u 20 sati, a poludnevni tečaj "Uvod u meditaciju" bit će u Umagu u subotu, također u Gradskoj knjižnici.

Više informacija može se naći na http://www.bc-kailash.hr/. (A. D.)


Podijeli: Facebook Twiter