O ELFS-u pišu i u inozemstvu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prestižni magazin Round objavio je pricu o radu i ogromnom talentu dizajnera branda ELFS.

- Modu shvacamo kao zabavu, pristupamo joj na komercijalan nacin i jako nam je važno da je nosiva. Namijenjena je svima koji vole život, mladost, boje i barem jedan dan žele živjeti životom Paris Hilton. No citav naš rad dešava se korak po korak, kazali su prije nekoliko mjeseci Ivan Tandaric i Aleksandar Šekuljica, dizajneri ELFS-a.

- Presretni smo i uzbudeni što je naš rad prepoznat i izvan granica Hrvatske. To je samo znak i potvrda da ono što radimo dobro radimo, kazali su ELFSi dodajuci da je promocija u magazinu koji svoja izdanja objavljuje na engleskom, francuskom i talijanskom tržištu, ali i prestižno društvo svjetskih brandova poput D&G, Jimmy Choo, Dior, svakako i više nego dobrodošla.



Inace, ovaj kreativan tandem svoj modni izricaj bazira na «osvještenom trashu». Osim izbora ljepote, ikona trash miljea poput Davida Hasselhoffa, turbofolka ili pionirke silikon-ljepote, dancerice iz devedesetih Kasandre, kao inspiracija u radu poslužila im je i splitska kraljica aerobika Nataša Bebic ili pak najpoznatija sapunica Dinastija.

Brand su etablirali igrajuci se logomanije, ironicno isticuci logotip kao statusni simbol.


Podijeli: Facebook Twiter