Nožem ubio majku i ženu na spavanju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Stravican zlocin, dvostruko ubojstvo, šokirao je stanovnike naselja Jug II u Osijeku. Slavko Rebic (61) nožem je usmrtio svoju majku Rozaliju (86) i suprugu Anu (57). Nakon toga je otišao u policijsku postaju i prijavio zlocin. Neslužbeno se doznaje da je Rebic majku i suprugu ubio na spavanju u kuci u Srijemskoj ulici u Osijeku. Rebici su ondje stanovali kao podstanari unatrag dvije-tri godine.

- Majku nisam cesto vidala, ali Slavka i Anu jesam, bili su sasvim normalni ljudi. Nikada ne bih mogla pretpostaviti da bi on mogao nešto takvo pociniti, kaže prva susjeda Ružica Ostrman, koja vec 50 godina stanuje u Srijemskoj ulici.

Susjedima je poznato da je Slavko volio popiti. Susjedi pritom posebno napominju da je ubojici neka vrsta "dnevnog boravka" bio ugostiteljski objekt koji se nalazi nedaleko od kuce u kojoj je stanovao. Neslužbeno se doznaje da su Slavko i Ana dobili otpremninu od Kandita gdje su radili, no i dalje su bili u nezavidnoj financijskoj situaciji te su bili prisiljeni prodati stan u kojemu su do tada živjeli i doseliti se u Srijemsku ulicu.

- Bili su dužni Bogu i vragu. Nikada novca nisu imali. Prica se da ni stanarinu nisu uredno podmirivali, kazao je jedan susjed.

Susjedi navode da im je poznato da je Slavko do sada vec dizao ruku na sebe. Jesu li ovom zlocinu pored alkohola kumovali i financijski problemi ili što drugo, pokazat ce istraga. (M. MATASOVIC, M. BUGARIC/NL)


Podijeli: Facebook Twiter