Nožem ranio decka svoje bivše djevojke

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Krvavi rasplet imao je prekid veze izmedu 31-godišnjeg Deana B. i 19-godišnje Z. Š. jer je ostavljeni muškarac pokušao ubiti novog odabranika svoje bivše partnerice. Samo pukom srecom je 23-godišnji Tomislav K. izvukao živu glavu.

Drama se odigrala u petak kasno navecer u središtu Zagreba. U pothodniku Importanne centra bivši partneri dogovorili su sastanak nešto prije 22 sata ne bi li razmijenili još neke stvari što su im ostale iz zajednicke veze. No, 31-godišnjak koji je samo glumio ravnodušnost nakon prekida skovao je krvavi plan. Na sastanak s bivšom djevojkom ponio je nož, ocito spreman da ga upotrijebi, odnosno da se njime obracuna s konkurentom, uvjeren da ce i 23-godišnjak doci na dogovoreni sastanak u Importanne centar.

Nešto prije 22 sata su se sastali 19-godišnjakinja i 23-godišnjak, kao i 31-godišnjak koji se ohrabrio poprilicnom kolicinom alkohola. Dean B. iznenada je izvukao džepni nož i njime nasrnuo na Tomislava. Uz djevojcine krike i zapomaganje uspio ga je njime i ubosti.

Dok je ozlijedeni mladic prevezen kolima Hitne pomoci u bolnicu, policajci su brzom intervencijom savladali napadaca. Kako je bio pijan i poprilicno rabijatan, morali su ga i vezati. Tada je priveden u policijsku postaju gdje je i alkotestiran. Utvrdena mu je koncentracija od 1,6 promila alkohola u krvi.

Rijec je o osobi koja zbog imovinskog kriminala vec ima policijski dosje. Sada ce mu biti dodana i prijava za pokušaj ubojstva.

Doznajemo da ranjenom 23-godišnjaku život nije ugrožen. Lijecnici su ozljede što mu ih je bivši partner 19-godišnjakinje nanio okarakterizirali kao lakše.

U Importanne centru nedavno se dogodio puno teži obracun u kojem je pijani 52-godišnjak nožem usmrtio 55-godišnjaka s kojim se netom prije posvadao. (Ana RAIC-KNEŽEVIC/NL)


Podijeli: Facebook Twiter