Nožem ozlijedio trojicu mladića

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zagrebačka policija osumnjičila je 26-godišnjaka da je petak rano ujutro u središtu Zagreba nožem pokušao ubiti 24-godišnjaka te teško ozlijedio 21-godišnjaka, a 23-godišnjaka pokušao teško ozlijediti, izvijestila je danas zagrebačka policija. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a županijskom državnom odvjetništvu dostavljena je kaznena prijava, rečeno je na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Osumnjičeni 26-godišnjak se 5. travnja oko 5 sati u ugostiteljskom objektu u Preradovićevoj ulici verbalno sukobio s gostom koji je bio u društvu trojice mladića. Nakon verbalnog sukoba trojica mladića su izašli iz ugostiteljskog objekta, a nakon nekoliko minuta to je učinio i osumnjičeni. Ispred ugostiteljskog objekta ponovno su se verbalno sukobili, a zatim i fizički te je 26-godišnjak nožem ozlijedio trojicu mladića te pobjegao Preradovićevom ulicom prema Trgu bana Josipa Jelačića. Tamo ga je uhvatila policija.

I osumnjičenom i oštećenima pružena je liječnička pomoć u bolnicama te je utvrđeno da su 24-godišnjak i 21-godišnjak teško ozlijeđeni, a 26-godišnjak i 23-godišnjak lakše, izvijestila je zagrebačka policija. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter