Nožem na Axla Rosea

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Grupa Guns N' Roses trenutno je na promotivnoj turneji "Chinese Democracy World Tour", a proteklog je tjedna bila poseban gost na privatnim partyjima u New Yorku u povodu održavanja Fashion Weeka. Prvi je nastup u klubu Varvatos Store, na mjestu nekadašnjeg kultnog CBGB-a, prošao više-manje medijski nezapaženo dok je koncert u klubu Rose Bar ove nedjelje izazvao pažnju dostojnu Axla Rosea, nekadašnjeg zlocestog djeteta americke rock scene.

Kako prenosi The New York Post, u rane je jutarnje sate, tijekom nastupa Gunsa, na strogo cuvani party ušetao nepoznati muškarac koji je s povecim nožem u ruci krenuo prema omalenoj pozornici. No, bivši pjevac grupe Skid Row, Sebastian Bach koji je bio naslonjen na šank - uocio je uljeza, te pozvao zaštitare i zajedno s njima izbacio nasilnika iz kluba prije nego što je izazvao probleme.

- Nitko se s nožem u ruci nece približiti mom prijatelju Axlu Roseu, kazao je, prema svjedocima, Bach netom poslije incidenta. No zanimljivo je i da vecina posjetitelja anonimnog napasnika nije ni primijetila, a još nije poznato kako je netko nepozvan mogao uci na ekskluzivan party koji je vrvio poznatim celebrity imenima.

Prema izvješcima s tog nastupa, izvedbe Guns N' Rosesa su prilicno dobre, a grupa je, kažu svjedoci, na malenoj pozornici u klubu pred oko 150 uzvanika, odsvirala sat i pol odlicnog koncerta, izvodeci svoje najvece hitove. Neki portali prenose da je Axl imao malih problema s nadglasavanjem gitare i bubnjeva, no to Mickeyju Rourkeu i ostalim prisutnim zvijezdama nije nimalo smetalo dok su uživali u hitovima poput "Nightrain", "Paradise City" i "Sweet Child O'Mine".


Podijeli: Facebook Twiter