Novozelandanin prodaje duhove na netu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Internetska aukcijska kuca Trademe prodaje dva neobicna artikla - duhove u boci. Melvin S. iz Christchurcha na Novom Zelandu prodaje dvije bocice ispunjene plavom tekucinom u kojima se navodno nalaze uspavane duše mrtvih.

Izgleda da se na internetu ovih dana osim antiknog namještaja mogu kupiti i duše pokojnika koji su na njemu sjedili.

Melvin S. imao je neke cudne pojave u kuci, pa su njegov partner i on prvo pokušali razgovarati s duhom za kojeg su zakljucili da stanuje s njima. Nakon što su nabavili "Oujia" plocu koja služi kao sredstvo za komunikaciju s mrtvima, prvom duhu pridružila se nova nemirna duša.

Melvin i njegov partner shvatili su da je situacija ozbiljna, pa su pozvali egzorcista da riješi problem nepozvanih gostiju. S istjerivacem duhova nije bilo šale i ubrzo više nisu imali problema s cudnim zvukovima i prevrnutim predmetima. No dobili su dvije bocice pune svete vode, a u svakoj po jednog duha.

Melvin misli da je prvi duh Les Graham koji je umro u kuci 1920, a za pridošlicu misli da je djevojcica koja voli pomicati predmete te paliti i gasiti elektricne aparate. Oba duha navodno vole da živi oko njih znaju da su tamo, a posebno uživaju u njihovom strahu.

Zbog nelagode koju je osjecao zbog zatocenih duhova u svom domu, Melvin ih je odlucio prodati i tako pokriti troškove za posjet egzorcista. Osim 450 dolara koje je nemirni duo postigao na stranici Trademe, Melvin je dobio dosta komentara koji variraju od optužbi da je najobicniji šarlatan, do ljudi koji ga kore zbog prodaje necijih rodaka.

Novac od prodaje duhova Melvin ce donirati Društvu za prevenciju okrutnosti prema životinjama (SPCA).


Podijeli: Facebook Twiter