Novogodišnji koncerti i partyji na Karolini

Breakdanceri AB Originala (M. ANGELINI)
Breakdanceri AB Originala (M. ANGELINI)

Uz besplatan ulaz na sva događanja, na Karolini će se od ove subote 28. prosinca do novogodišnje noći s utorka na srijedu održati Seasplash novogodišnja platforma, na kojoj će nastupiti brojni bendovi, DJ-evi, umjetnici, breakdanceri. Sedmo je to izdanje novogodišnjih Seasplash zabava, a drugo po redu na parkiralištu Karolina ispod Arene.

Prvu večer, u subotu, šator na Karolini rezerviran je za Showcase party, a nastupaju Kingston Sound, Seasplash Crew, Pula-P Reggae Station, Exotic Times i Arboretum Kolektiv. Inače, Showcase party održava se zadnjih tri godine u Monteparadisu u Rojcu, promovirajući reggae, jungle, d'n'b, dubstep i ostale srodne žanrove.

Nedjelja je rezervirana za nastupe afirmiranih i manje afirmiranih punk rock grupa, a uz pulske bendove Sake, DJ&The Wootchyak, Antitodor, Udav, Public Disgrace, The Shock, Ovrha, Varim ko stoka i DJ John Lebac, kao glavni izvođači večeri, sat vremena iza ponoći, nastupit će slovenska punk rock grupa Scuffy Dogs.

U ponedjeljak 30. prosinca u šatoru je od 21 do 5 sati ujutro na raspredu hip-hop koncert/party, a nastupaju St!llness, Phat Phillie, Sunny Sun, Teddy-Lee, Soundcheck Regaz, Zmija & Rinoma, Absolute Crew i Phunk Lexx.

Koncertu hip hop izvođača prethodi audio-vizualni doživljaj koji putem video projekcije prikazuje lica i mjesta urbane scene grada. Već tijekom dana, u ponedjeljak od 12 do 16 sati, održat će se skateboard natjecanje u organizaciji pulskog skateboard kluba Wanted, a od 16.30 do 20.30 sati breakdance natjecanje u organizaciji pulske udruge AB Original, čiji su pojedini mladi članovi jučer pokazali vještine u ulici Sergijevaca.

U utorak će se Nova godina dočekati na tri pozornice - u programu od 20 do 5 sati na Slurp! stageu glazbu puštaju Alen Sforzina, Arszenik, Adoo, Make, Bebetto vs XXL te Ziko vs Rich; na Seasplash stageu nastupaju Filip Motovunski, Egoless ft. Chakka, Jewbwoy & Pipo, Jin-san, Mmmeniga i Sheco, a na Future nature stageu Radical Fusion, Alen, Rio i Hall. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter