Novo ruho i novo ime za znameniti pulski hotel

(M. MIJOŠEK)
(M. MIJOŠEK)

Arenaturistov hotel Park ove godine mijenja ime u Park Plaza Arena Pula. Hotel iz 1963. godine mijenja ime nakon temeljite obnove koja je krenula ove jeseni, a koja će završiti krajem svibnja kada će ovaj objekt otvoriti vrata svojim gostima.

Prepoznatljivost branda

- Za novo ime Park Plaza Arena, opredijelili smo se u Arenaturistu jer ono najbolje označava glavni simbol i znamenitost grada Pule i Istre, a pored toga je i dio imena naše hotelske kompanije koja je prošle godine obilježila 40 godina postojanja pod tim imenom, priopćuju iz Arenaturista.

Grupacija Park Plaza Hotel Group u svom portfelju ima 16 hotela sa brandom art'otel, a Park Plaza Arena postaje 22. Park Plaza hotel.

- Hotelska kompanija je više puta nagrađivana na svjetskom nivou, a najvrjednija priznanja su nagrade "Best Small Or Independent Hotel Chain" iz 2011. godine i "Award Of Excellence For Large Accommodation Provider" iz iste godine, te nagrada Sunday Timesa "Best Companies to Work For" iz 2013. godine. Ove nagrade dokazuje prepoznatljivost Park Plaza branda na širem turističkom tržištu, a time i garanciju kvalitete još jednom renoviranom Arenaturistovom hotelu, kažu u Arenaturistu.

Investicija u novi hotel iznosi 50 milijuna kuna, a kompletno se renovira postojećih 147 soba, te nadograđuje 28 soba s panoramskim pogledom na more. Uređuje se i lobby hotela s recepcijom i barom, restoran, vanjski bazen s morskom vodom i sunčalištem. Hotel dobiva novi wellness centar i fitness studio koji prije nisu bili u ponudi hotela.

Odredište za mlade

Dizajn interijera i arhitektonska rješenja povjerena su međunarodnoj, priznatoj i nagrađivanoj tvrtci Scott Brownrigg sa sjedištem u Londonu. Ovom investicijom hotel će postati odredište za mlade obitelji i parove koji vole boravak u manjim, moderno uređenim hotelima.

Da podsjetimo, Arenaturistov investicijski ciklus započeo je 2011. godine s obnovom hotela Histria, nastavilo se ulaganjima u turističko naselje Punta Verudela, hotele Medulin i Palma, te prošle godine u hotel Belvedere u Medulinu. Sve navedene investicije su odrađene po međunarodnim standardima Park Plaza Hotela, a renovirani su objekti dobili brand Park Plaza. (B. BAN)


Podijeli: Facebook Twiter