Novo ruho web stranica Ol Istria maslinovih ulja i istarskih sireva Špin

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Poznata gastronomska priča Ol Istria maslinovih ulja i vrhunska ponuda sireva stancije Špin dobila je redizajn i modernizaciju web stranica čime se još više pridaje važnost ovim svjetski cijenjenim proizvodima.

Nove web stranice osmišljene su s ciljem jednostavnijeg pristupa podacima o proizvodima te kako bi svojim sadašnjim i budućim korisnicima osigurale što kvalitetniji pregled i odabir maslinovih ulja Ol Istria i sireva Špin ali i kako bi privukle posjetitelje nove web stranice da posjete samu stanciju Špin.

Direktor Agrolagune Goran Kramarić je ovom prigodom izjavio: ''Među brojnim istarskim ekstra djevičanskim maslinovim uljima, samo se ulja Ol Istria mogu pohvaliti polustoljetnim ugledom. Istarski sirevi Špin nastali su znanjem i inovativnošću naših stručnjaka zasnovanim na tradiciji i autohtonim proizvodima koje smo u stanciji sljubili s tartufima, omotali orahovim lišćem te potopili u drop od terana. Uz takve proizvode s jasnom vizijom želja nam je da i na našoj web stranici predstavimo naš velik rad i umijeće, proizvode na koje smo itekako ponosni.''

Na ukupno 220 hektara maslinika na pet lokacija u Istri, zaposlenici Agrolagune ubiru plodove maslina starih i do 40 godina u najvećem masliniku u Hrvatskoj. Tajna najkvalitetnijih ulja Ol Istria leži u maslinicima koji su smješteni uz samo more i njegovani su pod istarskim suncem gdje upijaju svu blagodat tla i sjevernojadranskog podneblja.

Pod imenom Špin na tržištu su dostupni sirevi od kravljeg i ovčjeg mlijeka, kao istinski nasljednici istarske mljekarske tradicije. Osnovnoj ponudi kravljeg i ovčjeg istarskog sira Špin, pridružili su se i specijalni sirevi poput istarskog kravljeg sira s tartufima, istarskog kravljeg sira koji je njegovan u teranu i Grana Istriano – 10-kilogramski kolut kravljeg sira koji zrije najmanje 12 mjeseci i koji se proizvodi tehnologijom sličnom kao talijanski grana padano. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter