Novo predsjedništvo HDZ-a Novigrad

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je u studenome održana izborna skupština HDZ-a Novigrad na kojoj su odabrani članovi Gradskog odbora, u petak su pristupili izboru predsjedništva HDZ-a Novigrad.

U predsjedništvo stranke izabrani su predsjednik Anton Beaković, zamjenica predsjednika Željka Bulić Malinarich i tajnik Marijan Jurić. Za rizničara je izabran Romano Fabijančić. Inače, Beaković je na mjestu predsjednika podružnice zamijenio bivšeg predsjednika Matu Gavrića odnosno povjerenika Ivicu Galea koji je bio na čelu novigradskog HDZ-a nakon raspuštanja vodstva ovog proljeća. Predsjednik Beaković je pritom izrazio zadovoljstvo što je u redovima stranke nakon više od godinu dana postignut dogovor te se osjeća konsolidacija i zdrava radna klima u kojoj nesmetano mogu raditi na postizanju političkih ciljeva. Najavio je da će na sljedećoj sjednici raspravljati o inicijativi za privlačenje mladih, ali i problemima nastalim zbog netransparentnog vođenja podružnice.

- Naš je temeljni zadatak ostati vjerodostojni. Uvijek smo u gradu uživali reputaciju da smo stranka ispravnih ljudi, ali nažalost, u proteklom razdoblju dogodile su se nepravilnosti u poslovanju koje moramo objelodaniti i riješiti na način da povratimo povjerenje i poštovanje unutar samoga članstva, ali i građana, poručio je Beaković. (S. Bo.)



Podijeli: Facebook Twiter