Novo parkiralište u Dallapiccolinoj?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na nalog pazinskog komunalnog odjela radnici trviške tvrtke GEP u proteklih su nekoliko dana rašcistili bujnu vegetaciju nekadašnjeg vrta srušene kuce u Dallapiccolinoj ulici.

- Zarasli plato, koji se nalazi na gradskom zemljištu, okružen je brojnim stambenim zgradama pa smo ga preventivno ocistili zbog potencijalne opasnosti od leženja zmija, kaže procelnik komunalnog odjela Daniel Maurovic. U tom dijelu grada nedostaje parkirališnih mjesta pa nas je zanimalo hoce li na njemu urediti parkiralište.

- Postoje neke ideje i skice, ali ne mogu potvrditi hocemo li urediti parkiralište, rekao je. U neposrednoj blizini ogoljelog platoa pred mjesec je dana srušena trošna baraka u kojoj je nekad djelovala kovacnica. Srušena je na zahtjev stanara okolnih zgrada zbog velike opasnosti od urušavanja, posebice zbog djece koja onuda cesto tumaraju. "Interventno rušenje bivše kovacnice obavljeno je na zahtjev gradana, a ostala rušenja uslijedit ce kad se odluci što napraviti s tim prostorom", zakljucio je Maurovic.


Podijeli: Facebook Twiter