Noviteti za "orlov" rodendan

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Novi pogonski agregat, novi dizajn i jedinstvene karakteristike: Moto Guzzijeva legendarna 750-ica u potpunosti je obnovljena. Novi V7 modeli predstavljeni su na moto sajmu u Milanu.

Sajam u Milanu oznacava debi nove Moto Guzzi V7 linije koja se sastoji od tri modela, dvaju tourera i racera: V7 (klasicni motocikl), V7 Special (motocikl za zahtjevnije putnike i ljubitelje brzine) i V7 Racer (napredna sportska verzija motocikla). Tri u potpunosti nova motocikla pružaju vecu snagu i brzinu, sve na bazi okvira s dvostrukom kolijevkom i V-twin 90° pogonskog agregata s kardanskim prijenosom, kakvog koriste svi Moto Guzzi motocikli.

S ponudom ovih iznimnih novih modela Moto Guzzi završava godinu u kojoj je obilježena 90. godišnjica marke i održano posebno izdanje Guzzi World Days skupa. Na skupu je sudjelovalo više od 20.000 sudionika koji su stigli u Mandelo del Lario iz svakog kutka Italije, Europe i svijeta kako bi proslavili 90. rodendan "orla", marke osnovane 1921. godine.

Novi V7 modeli još su jedan u nizu opipljivih pokazatelja investicija Piaggio Grupe u Moto Guzzi koje ce u sljedecih 5 godina iznositi više od 40 milijuna eura, ne racunajuci ulaganje u tvornicu u Mandelu del Lariu. Prvi rezultati ovih investicija brzo su uslijedili s novim modelima poput Stelvia 1200 8V, Norgea 1200 8V i prethodne generacije modela V7. U prvih 10 mjeseci 2011. godine Moto Guzzi bilježi rast od 31 posto u usporedbi s istim razdobljem u prethodnoj godini, što je impresivan rezultat uzimajuci u obzir pad europskog tržišta motocikala od 8 posto.

Novi pogonski agregat, novi dizajn i jedinstvene karakteristike: Moto Guzzi V7 postigao je novi napredak s potpunim redizajnom u skladu s originalnim V7, motociklom cija je proizvodnja zapocela 1966. godine u Mandelu del Lariu. Taj motocikl i njegovi nasljednici bilježili su izvanredan uspjeh na tržištima diljem svijeta.

Dizajn novog V7 koji ce biti predstavljen u Milanu na sajmu EICMA 2011 otkriva nasljede ovog modela koji linijama podsjeca na slavne prethodnike, pocevši od modela V7 750 Special, njegovih oplata i blatobrana, pa sve do modela V7 Sport koji je inspirirao spremnik goriva, prepoznatljivu karakteristiku modela V7.


Podijeli: Facebook Twiter