Novigrađani kod bivšeg trenera

Marin Grujević (M. MIJOŠEK)
Marin Grujević (M. MIJOŠEK)

Nogometaši Novigrada u subotu u 17 sati gostuju u Velikoj Gorici u okviru 4. kola Druge HNL, gdje ih čekaju njihov bivši trener Damir Milinović i bivši suigrač Benjamin Tatar koji su trasirali put novigradske momčadi k članstvu u Drugoj ligi. Zasigurno puno toga o najvećem broju novigradskih igrača zna Milinović, no isto tako i oni o suparničkoj momčadi koju je "snimio" aktualni trener "crveno-bijelih" Dinko Jeličić.

- Ne dvojim da i oni nisu zadovoljni startnim postignućima, uostalom kao i mi nakon svega što se događalo. Vjerojatno nam ostaje zajedničko pitanje: što se moglo učiniti više i bolje? Naši suparnici nemaju više prava na propuste, stoga će, sigurni smo, danas igrati na "sve ili ništa"- kaže Dinko Jeličić.

Ohrabruje činjenica da se opravlja Diego Valenta, a i Marko Bjelanović koji se uključuje u trenažni proces. Na to će trebati pričekati Muminović, Gavrić i Beblek o čijoj su ozljedi prva saznanja optimistična.

- Izgubili smo utakmicu protiv Dinama, ali smo ponešto i naučili. Dobro je da smo imali ovako težak ispit kako bi protiv Gorice pokazali da nismo pružili sve što znamo i možemo. S puno motiva ulazimo u taj susret i ne odričemo se mogućnosti da nešto od bodovnog "plijena" ponesemo za Novigrad - kazao jedan od oslonaca "crveno-bijele" obrane Marin Grujević. (M. GAVRAN)


Podijeli: Facebook Twiter