Novigrad za sezonu dobiva obiteljski hotel Rivalmare

Gastronomske manifestacije dignuti će se na viši nivo (Arhiva)
Gastronomske manifestacije dignuti će se na viši nivo (Arhiva)

Novigrad iz godine u godinu sve ljepše izgleda te ima sve bogatiju turističku ponudu. Gradić koji živi pretežito od turizma i ove godine dobiva nove vrhunske sadržaje - i to novi obiteljski hotel, konjički centar, mini botanički vrt te dječji zabavni park. Tu su i ulaganja u plaže i ugostiteljske objekte uz more, ali i hotele i kampove najveće hotelske kuće na ovom području Lagune Novigrad.

- U ovom trenutku intenziviraju se radovi za otvorenje novog dizajn butik hotela Rivalmare, koji će svoja vrata otvoriti početkom svibnja. Riječ je o prvom hotelu u Istri financiran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, ukupne vrijednosti 17,62 milijuna kuna. Bit će to novi sadržaj Novigrada koji će svakako doprinijeti višoj kvaliteti smještajne ponude grada novim objektom sa četiri zvjezdice, kaže nam direktorica Turističke zajednice Novigrada Vesna Ferenac.

Aminess pak planira investirati oko 25 milijuna kuna, i to u podizanje kvalitete pojedinih objekata te energetske učinkovitosti i zaštite okoliša.

- Kamp Aminess Park Mareda dobiva 50 novih mobilnih kućica s dva bazena u Family village zoni koja je sadržajima i smještajem prilagođena obiteljima. Za 2016. godinu pripremili su kompletno renovirani restoran i a la carte sekciju u Aminess Maestral Hotelu, dodaje Ferenac.

Goste će ove godine počastiti i novim manifestacijama, posebno u pogledu gourmet ponude. (B.BAN)

CIJELI TEKST U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter