Novigrad: Porečkim rukometašima test s Meškovom

(Milivoj MIJOŠEK)
(Milivoj MIJOŠEK)

Nikada kao ovoga ljeta poklonici rukometaša Poreča nisu s više znatiželje iščekivali izgled nove momčadi koja će krenuti u sezonu, s obzirom na brojne odlaske iz kluba tijekom prijelaznog roka.

I te će mogućnosti novog Poreča trener Saša Ilić danas testirati protiv vrlo snažnog suparnika, ambicioznog bjeloruskog Meškova iz Bresta u utakmici koja se od 18.30 sati igra u Novigradu. Bit će to prva, moguće je i jedina provjera Porečana uoči početka nove sezone i istarskog derbija s Umagom, 7. rujna.

Što se sastava Poreča za današnji ogled tiče velika je vjerojatnost da će u momčadi pored Ivice Gudića biti i još jedan povratnik iz Buzeta, Mario Galijot pregovore oko povratka s kojim finišira sportski direktor Aleksandar Beaković.

S druge strane u redovima Meškova sigurno neće biti dojučerašnjeg topnika Poreča Davida Miličevića čiji se transfer u taj bjeloruski klub zakomplicirao zbog njegove ozljede ramene koji je zaradio na juniorskom Svjetskom prvenstvu u Bosni i Hercegovini. Moguće je stoga da će Miličević, dok ne pronađe novi angažman, nastaviti do daljnjeg nositi dres Poreča. (K. KLARIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter