Novi voditeljski trio za Sanremo

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uprava talijanske javne televizije RAI potvrdila je voditelje festivala Sanremo 2011. godine - to su legendarni pjevac Gianni Morandi, kontroverzna Belen Rodriguez i Elisabetta Canalis, aktualna pratilja holivudske zvijezde Georgea Clooneyja.

Belen Rodriguez je u vezi sa zloglasnim Fabriziom Coronom kojem se sudi zbog ucjenjivanja VIP-ovaca nezgodnim fotografijama, vožnje bez vozacke dozvole i nošenja oružja bez dozvole. Corona je zapao u sudske nevolje kada se drznuo ucjenjivati cak i Barbaru Berlusconi, kcer svemocnog Silvija Berlusconija.

Belen Rodriguez je nedavno uz druge starlete bila umiješana u kokainski skandal zbog kojeg su zatvorene dvije poznate milanske diskoteke.

Radi povecanja gledanosti festivala odabrana je i Elisabetta Canalis jer ce i nju, vjeruju sponzori, gledati sa zanimanjem zbog njene veze s Georgeom Clooneyjem. Sigurno je da ne bi postala suvoditeljica da nije stalno s Clooneyjem po naslovnicama.

Umjetnicki direktor i ove je godine Gianmarco Mazzi, a uz voditeljski trio gledatelje ce zabavljati Luca & Paolo iz popularne televizijske emisije "Le Iene".


Podijeli: Facebook Twiter