Novi turističko-promotivni video Labina

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U povodu obilježavanja Dana Labinske republike, u četvrtak je održana projekcija novog promotivnog videa Labina i Rapca čiji su autori labinski studio Level52. Snimanje videa se odvijalo u vremenskom periodu od lipnja do listopada 2016. godine, a za potrebe izrade videa autori su obavili snimanje na atraktivnim lokacijama Starog grada Labina, Podlabina, Rapca, Prtloga i Dubrove.

Snimanje je vršeno i iz zraka, a obuhvaća sve Labinu važne detalje i scene kojima želimo pokazati ono što imamo i što možemo ponuditi našim posjetiteljima.

Izrada promotivnog videa od izuzetne je važnosti u kontekstu valorizacije Labina kao turističke destinacije. Upravo ovim 4-minutnim promotivnim videom željelo se predstaviti bogatu kulturnu i povijesnu baštinu i prirodne ljepote prikazane kroz niz prirodnih i kulturnih lokaliteta s ciljem razvoja i promocije autentične i turistički privlačne destinacije. Uz produkciju labinskog studija Level 52, glazba u videu je rađena s labinskim sastavom Loell Duin, a u videu participiraju i mnogi Labinjani.

Level52 dobitnici su nagrade Zlatna koza u 2015. za video `Cycling in Istria`, a i nagrade za najbolji Hrvatski turistički film u kategoriji do 7 minuta na Zagreb Tour Film festivalu – međunarodnom festivalu turističkog filma.

Naručitelji izrade videa su Grad Labin i Turistička zajednica Grada Labina.

Video možete pogledati ovdje. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter