Novi trend - color block sandale

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Imamo razloga biti uzbudene zbog brojnih trendova koji su ponudeni ovog proljeca, no najdraži od svih zasigurno nam je povratak boja. Za trend color blockinga vec smo cule, zahvaljujuci svjetskim modnim pistama koje su doslovno vrvile žarkim bojama nošenim u svim mogucim kombinacijama.

Osim što smo ga imale priliku vidjeti na odjeci, ovaj trend ubrzo se proširio i na modne dodatke. Najzanimljiviji detalji cipele su i sandale na kojima se doslovno sudaraju dosad nespojive boje. Jedna bitna odrednica ovog trenda je ta da se na jednome komadu sudara više boja, ali na nacin da niti jedna ne "nadjaca" one druge.

Što se tice pravila kombiniranja, možda bi najbolje bilo ovako živu cipelu kombinirati uz neutralne boje kao što su crna, bijela i siva ili odabrati jedan komad odjece, primjerice haljinu, u jednoj od boja zastupljenih na obuci. Ovaj trend savršen je zbog toga što vam dopušta veliku slobodu izražavanja koja na kraju rezultira izuzetno zabavnim i kreativnim outfitima.

Color block sandale ponudili su brojni brendovi - od onih high street kao što su Asos i Topshop do dizajnerskih imena Sergio Rossi, Christian Louboutin i Brian Atwood. Samo za vaše oci, izabrali smo najbolje od najboljih.


Podijeli: Facebook Twiter