Novi transporteri u Tehnomontu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Današnja isporuka transportera za brodove "Hydrokaret HK 30" proizvodaca Hydromat Inženjering d.o.o. iz Ivanca Tehnomontovoj Marini Veruda rezultat je poslovnih razgovora gospodarstvenika održanih za vrijeme 1. medunarodnog sajma brodske opreme Pula Boat Fair. Naime, na tom je prvom sajmu brodske opreme dogovorena kupoprodaja spomenutog transportera nosivosti 30 tona cija je tržišna cijena izmedu 60 i 80 tisuca eura.

Isporuci su prisustvovali Sean Lisjak, direktor Tehnomontove Marine Veruda, Gordana Deranja, direktorica Tehnomonta, Slavko Canjuga, tehnicki rukovoditelj Hydromat Inženjeringa d.o.o, te Jasna Jaklin Majetic, predsjednica Hrvatske gospodarske komore-Županijske komore Pula. Lisjak je napomenuo da im je za manipulaciju plovila na suhom vezu nedostajao transporter koji bi bio u mogucnosti prevoziti brodove teže od 20 tona.

- Proizvod je u potpunosti naš i vrlo je originalno rješenje, a u procesu je patentne zaštite. Svi kupci i strucna javnost dobro su prihvatili naš proizvod. Do dogovora oko kupoprodaje ovog transportera došlo je na 1. Pula Boat Fairu, koji je za razliku od slicnih manifestacija uistinu sajam brodske opreme i vjerujem da cemo se i dogodine na njemu predstavljati, zakljucio je Canjuga.


Podijeli: Facebook Twiter